Віра Олександрович

Тернопільський стадіон став багатшим аж на 27 мільйонів (відео, фото)

Стадіон1

Розмір статутного капіталу КП «Тернопільський міський стадіон» зріс до 45 мільйонів гривень. Окрім того, тепер це підприємство може надавати в оренду і експлуатацію власне та орендоване нерухоме майно.

Таке рішення ухвалили на останній сесії міської ради (читайте також ТУТ, ТУТ і ТУТ прим.). Доповідав із питання «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон» начальник Управління у справах сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Тернопільської міської ради очолив Микола Круть.

[embed]https://youtu.be/CxAb5wOTzYo[/embed]

Власне, переконувати йому нікого не довелося – 29 «за». Втім, голосування все-таки було цікавим, адже відмовилися голосувати аж 5-ро депутатів: Павло Бич і Тарас Білан із фракції БПП, Володимир Гринда із фракції ВО «Батьківщина» і двоє представників «Самопомочі» - Назар Зелінка і Андрій Шкула.

Голосування1
Голосування1

Голосування2
Голосування2

Отже, відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради із гуманітарних питань, у міській раді вирішили:

- змінити скорочене найменування у п. 1.2. і викласти у такій редакції: «Скорочене найменування Підприємства: КП «ТМС» (адреса: проспект Степана Бандери, 15);

- збільшити статутний капітал на 27 мільйонів гривень. Причому основним узагальнюючим показником фінансових результатів господарської діяльності КП залишається прибуток.

Стадіон2
Стадіон2

Тепер розмір статутного капіталу КП становить 45 мільйонів гривень. Окрім того, відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців доповнили КВЕД:68.20, а саме – «надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна».

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео