Оксана Бучко

Малі тернополяни можуть знятися в новому фільмі Олеся Саніна

32599642_1931603520483156_5294233785791938560_n

Кастинг на головні ролі у фільмі «Довбуш» можуть пройти маленькі тернополяни під час ІІ Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно, анімації і телебачення «КіноХвилька», який відбудеться 20-22 травня.

Охочих здобути акторський досвід дітей віком від 8 до 10 років запрошують у бібліотеку-музей «Літературне Тернопілля» протягом 3-ох фестивальних днів з 13 до 17 години.

Фільм знімають про українського легендарного опришка Олексу Довбуша – карпатського лицаря, що надихає цілі покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. У сюжеті показують силу і любов, зраду і кривду, життя і обман смерті.

Проект фільму «Довбуш» став переможцем 10-го конкурсного відбору Держкіно у секції ігрових тематичних фільмів «Велич українського духу на прикладах легендарних героїв народного фольклору». Режисером картини є знаний український кінематографіст, автор фільму «Поводир», Олесь Санін. Сценарій написали Василь Портяк, Максим Черниш та Олесь Санін. Продюсує картину Максим Асадчий. Кастинг проводитиме команда відомої української кастинг-директорки Алли Самойленко.

До слова, минулого року  під час фестивалю «КіноХвилька» також проводився кастинг, після якого чимало талановитих тернополяток уже знялись у фільмах, кажуть організатори. Тож тепер черга наступних акторів. Заповнити анкету можна ТУТ.

Детальна програма фестивалю ТУТ. Головна локація – Палац кіно. Вхід –вільний.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео