Кременецькі еко-вироби на свята розібрали з руками, а майстерня отримала нове обладнання (фото)

інваліди3

Необхідне швейне обладнання отримали сьогодні у Кременецькій міській раді вихованці еко-майстерні, що тимчасово діє на базі Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка. Поповнити майстерню дороговартісним придбанням вдалося за благодійні кошти Сергія Наумовича при сприянні Кременецької міської ради.

Керівник еко-майстерні, радник міського голови Ірина Іваськевич та молодь з інвалідністю завітали до міськради аби особисто забрати інвентар.

- Ми й надалі робитимемо все можливе аби підтримувати перспективу започатковану пані Іриною, – зазначив Олексій Ковальчук. – Це чудова можливість для цієї молоді відчути себе корисними, застосувати свій творчий потенціал і навіть трішки заробити.

інваліди1
інваліди1

 

До слова, на День міста та Свято замку, де еко-майтерня представляла власні вироби, усі еко-сумки продали. Отже робота молоді є потрібною та затребуваною.

інваліди сумки
інваліди сумки

Еко-майстерня, де працює молодь з інвалідністю розпочала свою роботу у лютому цьогоріч. Вона дає можливість займатися улюбленою справою, проявити себе та довести свою потрібність перш за все самим собі.

інваліди2
інваліди2

інваліди
інваліди

Фото автора та Зої Карп`юк

Вибір читачів за тиждень

Відео