Орест Сарматський

Екс-голову Тернопільської ОДА, який постраждав в аварії літака у Польщі, вже виписали з лікарні (фото)

72_main - копия (Copy)

Колишнього голову Тернопільської облдержадміністрації після аварії літака вже виписали із польського шпиталю.

Як повідомляв ТЕРЕН / див. ТУТ /, народний депутат Юрій Чижмарь разом із ще двома українцями потрапив в аварію літака у небі над Польщею.

Життю трьох українців, які перебували на борту легкомоторного літака Сessna, що зазнав аварії поблизу аеропорту «Ясьонка» в Ряшеві (південний схід Польщі), нічого не загрожує.

Депутат від Радикальної партії Юрій Чижмарь, який перебував на борту, вже виписаний зі шпиталю, а ще одну особу переведено з ряшівського шпиталю до шпиталю в населеному пункті Рудна Мала, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«За останньою інформацією, депутата Чижмаря виписано зі шпиталю в Ряшеві, а ще одну особу, яка перебувала з ним у літаку, переведено до шпиталю в населеному пункті Рудня Мала. Життю цієї особи не загрожує небезпека», - повідомив агентству в неділю генконсул України в Любліні Василь Павлюк.

9327_main
9327_main

630_360_1526303391-5910 (Copy)
630_360_1526303391-5910 (Copy)

За його словами, поліція ще хоче допитати всіх учасників авіапригоди, після чого вони зможуть виїхати з Польщі.

Павлюк зазначив, що йому не вдалося порозмовляти ані з Чижмарем, ані з іншими учасникам авіапригоди, оскільки, за словами лікарів у ряшівському шпиталі, українці не захотіли зустрічатися з представниками генконсульства України в Любліні.

Речниця поліції Підкарпатського воєводства Марта Табаш-Ригель повідомила Укрінформу, що, за попередніми оцінками поліції, літак упав через різке зниження оборотів двигуна, повітряне судно не долетіло до злітної смуги 200 метрів.

9325_main (Copy)
9325_main (Copy)

9321_main (Copy)
9321_main (Copy)

Вибір читачів за тиждень

Відео