Що чекає тернополян на вихідних

original-1479302611

Гастрономічний фестиваль «Пікнік у Тернополі», чемпіонат cвіту та Європи з водно-моторного спорту та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

25 серпня на вас чекає:

Тернополян запрошують приєднатись до суботньої пробіжки. Щотижня ранковий заряд енергії на всі вихідні. Місце зустрічі учасників в парку Національного відродження, зустріч біля сцени. Розминка починається в 6:50, старт о 7:00.

Гастрономічний фестиваль «Пікнік у Тернополі» триватиме у парку імені Тараса Шевченка.

Чемпіонат світу та Європи із водно-моторного спорту триває у Тернополі  Урочисте закриття Чемпіонату відбудеться  26 серпня о 18:00.

Фінальний тур чемпіонату Тернопільської області з пляжного волейболу відбудеться о 10 годині на волейбольних майданчиках «Динамо», «Циганка».

Реміснича майстерня (виставка-продаж виробів майстрів народної творчості, майстер-класи з хендмейду) проходитиме на майдані Волі.

«Файний Арт» (Встановлення рекорду України на масове написання картин більш ніж на 100 полотнах) відбудеться о 12 годині на літній сцені у парку імені Тараса Шевченка.

Свято Тернопільського Замку розпочнеться о 12 годині біля Тернопільського замку.

Концерт переможців та лауреатів фестивалів і конкурсів серед дитячих початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів стартує о 14 годині на вулиці Сагайдачного.

Шоу переможців книги рекордів України відбудеться о 17:00 на набережній Тернопілього ставу.

Встановлення рекорду України «Найбільша кількість масажистів на одній людині» розпочнеться о 18 годині на набережній Тернопільського ставу.

Виступ Leo Mantis (Гурт «FUNHOUSE») відбудеться о 19:30 на набережній Тернопілього ставу.

 26 серпня на вас чекає:

Гастрономічний фестиваль «Пікнік у Тернополі» триватиме у парку імені Тараса Шевченка.

Чемпіонат світу та Європи з водно-моторного спорту триває у Тернополі  Урочисте закриття Чемпіонату відбудеться  26 серпня о 18:00.

Фінальний тур чемпіонату Тернопільської області з пляжного волейболу відбудеться о 10 годині на волейбольному майданчику «Динамо».

Реміснича майстерня (виставка-продаж виробів майстрів народної творчості, майстер-класи з хендмейду) проходитиме на майдані Волі.

«Свято Солодощів-2018» розпочнеться о 14 годині у парку імені Тараса Шевченка

Танцювальний фестиваль «Файне місто» стартує о 15 годині на Театральному майдані.

«Рок-Колорит». Концерт Тернопільських музичних рок – груп. Святкові гості – гурт «Selfi» та гурт «Цвіт кульбаби» розпочнеться о 18:30 на набережній Тернопілього ставу.

Молодіжна вечірка «Open air» за участю кращих діджеїв України стартує о 21 годині на о. Чайка.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео