Віра Олександрович

Тернопільщина: в одному з сіл «накрили» нелегальну АЗС (фото)

Основне

На Тернопільщині в одному з сіл припинили незаконний збут дизпалива. І це уже далеко не перший подібний випадок у нашій області («Терен» писав ТУТ і ТУТ – прим.).

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- Під час операції «Акциз-2018» співробітники податкової міліції та управління податкового аудиту ГУ ДФС у Тернопільській області в одному із сіл області встановили факт незаконного збуту дизпалива, - кажуть у податковій.

Пальним торгували за готівку. Звісно ж, реєстратора розрахункових операцій (РРО) ніхто не застосовував. Не було, як кажуть експерти, і будь-яких документів, що засвідчують походження пального, виробника та якість.

- Дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки і на використання устаткування для зберігання і реалізації пального також ніхто не мав, - додають у податковій.

Податкові міліціонери вилучили 7,7 тис літра дизельного пального, орієнтовною вартістю 220 тис грн, а також обладнання автозаправного комплексу і ємкості для зберігання дизпалива.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«176040,176039,176038»]

- Наразі триває збір матеріалів для притягнення порушника до відповідальності, згідно із вимогами діючого законодавства, - уточнили у податковій.

Нагадаємо, усього із початку року співробітники податкової міліції області із незаконного обігу вилучили понад 100 тонн пально-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю понад 3 млн грн.

Фото надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео