Хлопчику із Бережан потрібна допомога, до операції залишилось зовсім трішки

2-20

Кожного дня мама Ігоря Статкевича звітує про отримані кошти для лікування та дякує за допомогу. Залишилось два місяці до операції, тому тернополяни можуть допомогти та не залишити сім’ю наодинці з бідою.

«Терен» уже писав, що хлопчику із Бережан потрібна допомога, госпіталізацію  на лікування в Німеччині йому назначили на 30 квітня 2019 року. На той момент для операції не хватало 11500 євро, проте з допомогою небайдужих залишилося зібрати ще 6546 євро.

- Трохи про Ігоря. Дуже великі випробування випали на долю нашого Ігорчика, а для нас великі переживання за нього. Наші переживання ніщо в порівнянні з тим, що переніс наш синочок з народження. Це біль, масажі, бандажування, постійне носіння компресійної панчохи і спеціального взуття, сім багатогодинних операцій ( 34 години наркозу), післяопераційна реабілітація на знеболювальних, вставання на ноги на милицях, уколи ” Клексану” від тромбозу, які Ігор з мужністю терпить. А ще періодичні здавання крові на аналізи, він не плаче, просто зціпить зуби і тільки сльози заблищать в його очах, відвертається, щоб я не бачила. Наш Ігор по при все що він переніс залишається дуже добрим і життєрадісним хлопчиком. Він гарно навчається в школі, має багато друзів і мріє про футбол. Він хоче без обмежень займатись всім, чим займаються хлопчаки в його віці,  – пише мама хлопчика, Надія Статкевич.

Діагноз Ігоря Статкевича: синдром Кліппеля – Треноне – Вебера, комбінована капілярна артеріовенозна лімфатична мальформація правої нижньої кінцівки з прогресуючою різницею довжини та вираженою лімфедемою.

Картка для допомоги ПриватБанк 5168 7573 6702 4579 Статкевич Надія Іванівна.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео