Волонтерка Корпусу Миру відвідала Бережанщину

9db2702b29ac55fa4afcb9c5f441e2a9

Волонтерка Рейчел Брейже не лише два роки навчатиме студентів Тернопільського національного технічного університету англійської мови та сприятиме поширенню інформації про американське суспільство серед студентів та викладачів, а й під керівництвом доцента кафедри української та іноземних мов, лепкознавця, лауреата Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені братів Богдана та Левка Лепких Наталії Гавдиди вивчатиме українську мову та пізнаватиме нашу культуру.

Щоб почерпнути більше інформації про визначного діяча української культури Богдана Лепкого, Рейчел Брейже разом з Наталією Гавдидою завітали до музею письменника. Волонтер із зацікавленням оглянула експозицію та виставку графічних робіт заслуженого художника України, лауреата Всеукраїнської літературно-мистецької премії ім. братів Богдана та Левка Лепких Євгена Удіна.

Варто зазначити, що Рейчел робить значні успіхи у вивченні української мови, тому запис у книзі відгуків зробила двома мовами - англійською та українською, пише сайт музею.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео