Відпочинковий комплекс, новий ринок і шкільний автобус: що ще анонсував мер Зборова під час звіту

Сьогодні у Зборові звітував міський голова Руслан Максимів. Мова йшла не лише про роботу, яку провели у громаді за рік її  існування, а й про перспективи і плани.

У 2019 Зборівська ОТГ планує ремонт доріг вулиці Зеленої, Лесі Українки та Львівської. Крім того, буде утеплено фасад ЗОШ 1-3 ступенів №2, створено дитячі майданчики на вулицях Козацька і Надії.

Одним із найважливіших планів громади є початок аукціону на територію гідропарку, де вже розроблено проект відпочинкового комплексу нового зразка.  Як повідомив присутнім Руслан Сергійович, на території комплексу буде басейн, фітнес-зал, корти для гри у теніс, ресторан і готель.

Для КП громади заплановано придбання нового авто для збору відходів, а для підвезення дітей до шкіл – придбання нового автобуса.

Всі малі підприємці отримають новий міський ринок на вулиці Січових Стрільців, де обіцяють дотриматися усіх санітарних норми щодо продукції та її продажу.

фото 1 мер (Copy)
фото 1 мер (Copy)

Найближчим часом, за словами голови ОТГ, діючі клуби громади отримають нові вікна і двері, а школи сіл Плісняни і Жабиня – газифікацію і модульну котельню.

Про те, що встигла громада за рік та які питання турбують зборівчан, читайте у наступних матеріалах «Терену».

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео