Чортків причепурять до Великодня: встановлять додаткові урни, посадять тисячу дерев

LH8PkPb8aMs (1)

Додаткові сміттєві урни, тисяча нових дерев, освітлення вулиць, а також конкурс на найкраще ОСББ – про все це йшлося на нараді Чортківського міського голови Володимира Шматька із керівниками комунальних служб.

Вже незабаром може розпочатись конкурс на краще ОСББ міста. Розробленням концепції конкурсу чиновники вже займаються. Номінацій буде декілька: для прикладу – найкраще ОСББ по облаштуванню відпочинкової зони, найкраще облаштований майданчик для вивезення сміття тощо. Буде створена конкурсна комісія, до складу якої увійдуть громадські активісти, журналісти та інші. Саме вони обиратимуть переможців.

До Великодня у місті з’явиться ще 150 невеличких сміттєвих урн. Особливо це стосуватиметься району автовокзалу, Залізничного району, а також центру міста. Окрім того, ще більшу увагу приділятимуть освітленню вулиць, зокрема прибудинкових територій.

Також мер зініціював акцію щодо посадки дерев, поставивши амбітну, але цілком реальну планку – силами всіх комунальних служб, а також колективу міської ради навесні висадити до тисячі дерев по всьому місту.

За матеріалами Чортківської міської ради

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео