Віра Олександрович

Жителів Тернопільщини із нетерпінням чекають на вулиці Білецькій

ДФС_осінь

Про необхідність декларування доходів, отриманих у 2018 році, нагадали жителям Тернопільщини у Головному управлінні ДФС в області.

Як повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області, головний офіс фіскальної служби розташований за адресою: вул. Білецька, 1.

- Триває кампанія декларування доходів, отриманих фізичними особами-платниками податків протягом 2018 року, - кажуть у податковій. – Нагадуємо, певні категорії фізичних осіб зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан і доходи (далі – Декларація) за минулий рік і визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) і військового збору.

Так, громадяни зобов’язані включити суму отриманих протягом 2018 року доходів до загального річного оподатковуваного доходу і подати до 1 травня 2019 р. річну податкову Декларацію за наслідками звітного 2018 року, а також нарахувати і сплатити до 1 серпня 2019 р. податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) та військовий збір із таких доходів.

До слова, про нюанси деклараційної кампанії у 2019 році «Терен» писав неодноразово – читайте про це ТУТ і ТУТ.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео