Молодь Микулинецької ОТГ запрошують до створення Молодіжної ради

1

З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю громади, для забезпечення узгодженості дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молодих громадян та їх участі в усіх сферах життя територіальної громади, планується створення Молодіжної ради при Микулинецькій селищній раді.

Завдяки цьому, молодь отримає шанс для успішної самореалізації у подальшому житті. Учасники Молодіжної ради матимуть можливість ознайомитися з діяльністю органів місцевого самоврядування громади, реалізовувати соціальні проекти та вступати у діалог з органами влади всіх рівнів. Завдяки цьому ініціативні та цілеспрямовані юнаки та дівчата матимуть шанс стати новими громадськими діячами.

Молодіжна рада буде незалежною у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.

На сайті Микулинецької ОТГ просять подавати кандидатуру для формування складу Молодіжної ради. Прийом кандидатур до 5 квітня 2019 року. Зареєструватися можете заповнивши гугл форму.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео