На Тернопільщині відбулася театралізована Хресна дорога (фото)

3

Днями,  у храмі Покрови Пресвятої Богородиці с. Золота Слобода (Козлівського деканату) відбулась театралізована Хресна дорога. Молитву провели члени Марійської і Вівтарної дружин під керівництвом Галини Мукевич і Ірини Жук, а також за участі молоді, яка навчається у Школі християнського аніматора.

На Хресну дорогу прибула місцева громада, а також священик із сусідньої парафії о. Євген Зарудний, який поблагословив початок дійства і наголосив, що ця Хресна хода стане доброю можливістю призадуми над Страстями Христовими. Священик також підкреслив, що Хресна дорога є молитвою, роздумуванням та покаяльною подорожжю для кожної християнської душі, яка в усьому слідує за своїм Спасителем та Його Євангелієм.

2
2

Гра молодих акторів зворушила чимало людей, виконавці намагалися віршовано, якомога краще відтворити події, які відбувались за часів земного життя Ісуса Христа.

До слова, 7 квітня, на свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, о. Остап Луців після Святої Літургії освятили вишиту бісером Хресну дорогу Господа Нашого Ісуса Христа. Таку офіру для храму зробили мешканці села Золота Слобода, які вложили у вишиті стації багато старання, повідомляє прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

1
1

Фото Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Вибір читачів за тиждень

Відео