На міському стадіоні відбулося дербі двох футбольних команд з Тернопільщини (фото)

1

Сьогодні, 18 квітня, на Тернопільському міському стадіоні відбулося дербі двох команд з Тернопільщини у чемпіонаті України серед студентів. Зустрічалися лідери конференції «Захід» ФК «Тернопіль-ТПНУ» та ФК «Кременець-Академія». У напруженому поєдинку тернополяни наприкінці матчу зуміли схилити шальки терезів на свій бік – 2:0.

У першому таймі незначною перевагою володіли тернополяни. Зокрема, двічі небезпечно пробивав зі штрафного Юрій Заставецький – у першому випадку надійно зіграв кременецький голкіпер Станіслав Горнік, у другому – Юрій поцілив вище воріт. Ще один напів момент мав Андрій Різник, а Дмитру Познанському дещиці не вистачило, щоб вийти віч-на-віч з воротарем. У гостей з Кременця було кілька навісів з флангу, які «знімав» голкіпер ФК «Тернопіль-ТНПУ» Іван Рогаль.

2
2

Другий тайм пройшов набагато цікавіше. До пори до часу суперники не могли відкрити рахунок, аж поки на 77-й хвилині не помилився кіпер гостей, який вийшов далеко на перехоплення і нападник ФК «Тернопіль-ТНПУ» Андрій Різник метрів з 40-ка поцілив у дальню «дев’ятку» (1:0). Далі, на 81-й хвилині, в простій ситуації помилився центральний оборонець тернопільської команди Юрій Савка і він ж сфолив на суперникові, за що отримав червону картку. Однак навіть у меншості тернополяни зуміли не лише втримати переможний рахунок, а й ще одного разу відзначитися. Тут лідерські функції взяв на себе Роман Волохатий, котрий одного суперника обіграв, а другий його збив у карному майданчику. Арбітр призначив пенальті, яке реалізував Юрій Заставецький (2:0), зазначають на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото Федерації футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео