У Тернополі побилися помічник депутата облради та заступник голови однієї з райдержадміністрацій

f97249acab7d66864e27434da61290fc_XL

Умисні легкі тілесні ушкодження - кримінальне провадження за такою статтею розслідують правоохоронці Тернопільського відділу поліції. Повідомлення про чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, струсом та забоєм носа надійшло на лінію 102 від лікаря екстреної медичної допомоги.

Травми чоловікові наніс тернополянин, 1995 року народження - помічник депутата обласної ради. За попередньою інформацією, конфлікт між чоловіками виник через порушення правил дорожнього руху, пише Досьє 102.

Потерпілий - заступник голови РДА, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy, створив аварійну ситуацію. Він, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, на перехресті з Микулинецькою, не пропустив Mercedes Vito, який їхав центральною дорогою.

Усе це спровокувало конфлікт. Водій Mercedes(у) вийшов з автівки й кілька разів через відчинене вікно вдарив в обличчя порушника. Останній також не стримався і ключем пошкодив скло опонента.

Правоохоронці встановлюють усі обставини розбірок і просять очевидців, які щось бачили чи зафіксували інцидент на відеореєстратори, повідомити за номером телефону: (098)953-91-01. Конфіденційність гарантується.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео