Оксана Бучко

Учасникам бойових дій з Тернополя дарують курорт

sanatorno-kurortne-likuvannya-uchasniikv-ato2019

Путівки в санаторії мають змогу отримати постраждалі учасники Революції Гідності та АТО/ООС з Тернополя.  Мова йде про військовослужбовців, що перебувають на військовій службі за контрактом, а також працівників Збройних Сил України, органів внутрішніх справ,  Національної Гвардії України та інших силових структур, ветеранів військової служби, ветеранів війни та членів їх сімей, які одержують пенсії по лінії Міноборони, МНС, МВС, СБУ. Для отримання путівок  слід звернутися в управління соціальної політики Тернопільської міської ради (вул. Лисенка, 8, каб. № 23, телефон – 22 04 37) та заповнити заяву.

Як інформує прес-служба міськради, до заяви необхідно додати такі документи:

- медичну довідку Форми – 070 (довідку для одержання путівки);

- паспорт;

- ідентифікаційний номер;

- копію посвідчення учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок  війни, учасника війни або постраждалого учасники Революції Гідності;

- довідку про участь в АТО (для  учасників АТО).

Окрім того, постраждалі учасники Революції Гідності, учасники антитерористичної операції та особи, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях,  мають можливість пройти психологічну реабілітацію у санаторії ім. С. Лазо, Одеська обл., смт Сергіївка. Триває курс 18 днів із 5 – разовим дієтичним харчуванням та проживанням у 2-х- місних кімнатах.

Для цього слід звертатися в управління соціальної політики Тернопільської міської ради (вул. Лисенка, 8, каб. № 23, тел. 22 04 37) за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою, до якої додаються:

- копія посвідчення учасника бойових дії або особи з інвалідністю внаслідок війни, або учасника війни та копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення, або участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення.

Ті, хто мають статус постраждалого учасника Революції Гідності разом із заявою подають копію посвідчення постраждалого учасника Революції Гідності.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео