Аграрна компанія з Тернопільщини представила свою діяльність на найбільшій виставці України

IMG_1239
З 4 по 7 червня компанія «Агропродсервіс» традиційно презентувала свою діяльність та продукцію на найбільшій агропромисловій виставці України «АГРО-2019», яка відбувалася у НК «Експоцентр України». «Агро-2019» – це єдина в Україні багатопрофільна виставка в галузі сільського господарства, на якій є можливість ознайомитися зі спеціалізованим обладнанням для польових культур, домашніх тварин, овочівництва, садівництва, рибальства. Традиційно на виставці презентують інноваційні технології, автоматизацію управ­ління і контролю в сільському господарстві та енергозберігаючі технології.

1-847x381 (2)
1-847x381 (2)

IMG_1311
IMG_1311

Під час виставки відбулися понад 50 науково-практичних заходів (конференції, круглі столи, симпозіуми, брифінги), а також презентації та дегустації різноманітної продукції, показ племінних коней та великої рогатої худоби.
– Нам приємно спостерігати, як з кожним роком виставка «Агро» зростає в якісному та кількісному компонентах. Для нас це є показником того, що майбутнє української економіки саме за агросектором. Нам, як і будь-яким іншим учасникам виставки, важливо знайти надійних партнерів. Сподіваюсь, так і буде, – зазначив генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран, – Тому запрошуємо до «Агропродсервісу»!

IMG_1282
IMG_1282

IMG_1286
IMG_1286

Загальна площа виставки – 34 200 кв. м, повідомила прес-служба компанії. Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео