Віра Олександрович

На Чумацькій у Тернополі знайшли землю під новий готельний комплекс

Ternopil

Проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Чумацька у власність шляхом продажу через аукціон» оприлюднили на сайті Тернопільської міської ради 2 липня.

Автор цього документу – начальник міського відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр. Він проситиме депутатів дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення ділянки площею до 0,7 га під будівництво готельного комплексу. Ця земля – із тих, що «не надані у користування чи власність». Вона розташована за адресою: вул. Чумацька. Її покупець врешті отримає у власність через аукціон.

Снимок_карта
Снимок_карта

Насправді, вул. Чумацька, що на масиві «Дружба» – доволі довга. Тож, де саме розташована пропонована до продажу ділянка, уявити важко. Що цікаво, на початку дороги давно височіє колишній готель «Москва», який через брак клієнтів свого часу частково перетворили на житловий комплекс. Нинішній готель «Галичина» залишився лише в одному із крил будівлі. А закінчується вказана вулиця там, де уже височить приватний готель «Версаль». Більше про особливості Чумацької читайте ТУТ. Новий комплекс постане десь посередині? Чи поряд? Очевидно, це стане зрозуміло під час ухвалення рішення на сесії.

До речі, на наступній, 36-й сесії повинні розглянути чимало цікавого, але дату її проведення ще не призначили (читайте про це ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ – прим.).

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео