Оксана Бучко

Рішення про забудову на Набережній Тернопільського ставу скасували остаточно

5-25

Будівництво рекреаційно-відпочинкового комплексу у парку Шевченка в Тернополі остаточно скасували. Ще одне рішення для цього прийняли на сьогоднішньому засіданні виконкому, 3 липня. Інвестор -  ТОВ «Агро-Ленд» - може оскаржити рішення в суді.

- Рішення від 18.04.2018 року №308 «Про затвердження результатів конкурсу з вибору інвестора для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста» приймали у два етапи, - пояснив начальник міського управління стратегічного розвитку Юрій Дейнека. - Тобто його затверджували протоколами на комісії та виконкомі. Тому й скасовували рішення двічі. Інвестиційний договір щодо облаштування зони рекреаційно-відпочинкового комплексу на набережній Тернопільського ставу від ФСТ «Динамо» в сторону заводу «Опілля» в парку ім. Т. Г. Шевченка наразі  припинив свою дію.

Нагадаємо, для тернополян проводили 30-денне електронне опитування щодо облаштування цього комплексу в парку імені Т. Шевченка. Більшість голосуючих виступили проти будівництва.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео