У Заліщиках вболівальники побачили рекордну кількість голів (фото)

img_3792

Нещодавно, в обласній першості серед команд першої ліги зіграний 11-й, останній тур першого кола. Футбольний клуб «Дністер» свій черговий матч проводив удома - приймали гостей із Бучача – ФК «Вся Україна-Колос». Місцева команда перемогла (7:5), при цьому вболівальники мали змогу побачити одразу 12 забитих м’ячів, що є рекордом для цього річного чемпіонату в усіх трьох лігах.

Не знаємо, що сталося з командою «Дністер» у цьому матчі, адже в попередніх десяти зіграних, заліщани були сильнішими за суперників саме в другому таймі. Вигравши впевнено перший тайм з рахунком 5:2, вони другий тайм програли – 2:3. Як після матчу влучно висловився спостерігач Іван Будівський, це був єдиний матч із 65 зіграних командами ліги в першому колі, де було зафіксовано 3 хет-рики, 2 – в господарів і один у команді гостей.

img_3763
img_3763

Нагадаємо, що лідерство в чемпіонаті футболісти «Дністра» захопили після 4 туру, вигравши вдома з рахунком 2:1 у ФК «Вишнівець» і не втратили його. Команда в першому колі із 11 зіграних матчів 9 - виграла, 1 - звела внічию і тільки один програла, пише Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео