Дарія Шевченко

У Тернополі відбувся ще один випускний (відео)

Снимок

Учора, 22 липня, у Тернополі презентували 18-ий випуск глянцевого журналу «Just One». Дійство відбулось у ресторані «Pallada». Оскільки випуск присвячений весільній тематиці, організатори запровадили  дрес-код – білий одяг.  Як розповідає засновниця журналу Діана Гетун, вечірка у стилі «White Monday» – це родзинка заходу.

Сьогодні ми презентуємо 18-ий випуск глянцевого журналу «Just One», який присвячений весільній тематиці. Відповідно до такої тематики, ми вирішили запровадити білий дрес-код і назвати нашу вечірку «White Monday». Кожна наша вечірка є особливою. Перша за все своїм дрес-кодом. Люди приходять гарно одягнені, у певних відтінках до певної тематики. Ми організовували вже не один такий захід. Кожного разу, коли люди йдуть, вони чекають щось неймовірне і вражаюче, розповідає Діана Гетун.

Усі присутні мали змогу взяти участь у розіграші подарунків, отримати короткий майстер-клас з латиноамериканських танців, подивитися модний показ та скуштувати різні смаколики. Модель Олександра ділиться, що вперше виступає перед такою аудиторією. Каже, емоції від заходу переповнюють.

Враження від заходу дуже круті, тому що оцей такий заряд адреналіну буде тримати мене десь тиждень і коли на тебе дивиться весь зал – це так приємно отримувати до себе увагу ще й коли ти у такому класному одязі, ділиться Олександра.

На захід запросили партнерів журналу «Just One», серед яких були кав’ярня «Скаварідка», клініка професора Стефана Хміля, «Каштанова ресторація», студія декору «Анетт» та інші.

Практично з перших номерів ми є спонсорами і партнерами з «Just One». Клініка професора Стефана Хміля представляє не тільки лікування безпліддя, але і супровід вагітності, а також є нова послуга – міостимуляція – це відновлення інтимного жіночого здоров’я. Це дуже цікава програма, яка дозволяє тернополянкам відчути себе молодими і привабливими. Клініка дерматології і косметології «Art Clinique» пропонує послуги різного спектру для жінок різного віку, розповідає Тетяна.

На дійство завітали чимало гостей, які поділились своїми враженнями про захід.

Сьогодні я прийшла на запрошення моєї подруги, яка є моделлю, і реально переповнюють почуття, тому що тут будуть не лише неймовірні сукні, але й нереальна атмосфера і дуже крутий вечір, ділиться Анастасія.

 Особливістю презентації стало поновлення шлюбних обітниць пари, яка є подружжям ось уже 12 років. Церемонію провела Оксана Корзун.

Нагадаємо, що журнал «Just One» був заснований ще у 2016 році.

[embed]https://youtu.be/dPg7zP--nsQ[/embed] Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео