У Скалатській ОТГ літніх людей вчитимуть гімнастиці для очей та спини

sport-pozhilyh-2019-1-1

Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Скалатським комунальним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з серпня до вересня цього року заплановано проведення розвантажувальної гімнастики в рамках місцевої ініціативи Скалатської об’єднаної територіальної громади «Доторкнись до мережі».

Таким чином, по двадцять людей старшого віку в селах Колодіївка, Городниця, Поплави, Магдалівка, Поділля, Старий Скалат та місті Скалаті Підволочиського району навчатимуться правильно відновлювати свій організм після роботи з комп’ютером.

Учасники ознайомляться з тим, як виконувати комплекс вправ для відпочинку очей, розвантаження та зміцнення м’язів спини. Це допоможе людям старшого віку долучитись до ведення здорового способу життя, слідкувати за здоров’ям очей та зміцнити м’язи спини й живота, що є профілактикою та водночас лікуванням остеохондрозу хребта. Такі заходи відбуватимуться щонеділі впродовж серпня у всіх вищезгаданих селах Скалатської об’єднаної територіальної громади та здійснюватимуться в рамках реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», пише Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео