23 Червня 2021, Середа


Погода
На Тернопільщину прийшло справжнє літо

Родинний гурт з Тернопільщини записав новий альбом (відео)

Організовані колективи на Тернопільщині вакцинуватимуть препаратом Pfizer-BioNTech

Тернопільська ОДА оголосила конкурс на посаду заступника директора одного з департаментів

У Ланівцях витягнули близько 200 кг сміття зі ставка

У селі на Тернопільщині службовий собака знайшов приховану гвинтівку

Тернопіль має на кого рівнятися

Фотофакт
Тернопільська «Красуня дня»

Молодь однієї з громад змагалася за футбольний кубок

Фотофакт
На виїзді з Тернополя утворився затор (фотофакт)

Природа Тернопільщини потерпає не тільки від стихійних звалищ

Які овочі найпопулярніші у світі? (Агроновини)

На Тернопільщині почали будівництво нового монастирського корпусу (фоторепортаж) 

Анонс
Аграрії Тернопільщини цієї суботи молитимуться разом

У Тернопільській області застерегли від купівлі небезпечних харчових добавок із Туреччини

У Тернополі таки дочекалися відновлення гарячого водопостачання

Фоторепортаж
На Чортківщині встановили рекорд України (фоторепортаж)

У Тернополі відбудеться виставка ретро-автомобілів

Плавці з Тернопільщини вдало виступили на Літньому чемпіонаті України

Де водіям великовантажного транспорту перечекати спеку на Тернопільщині (список місць)

Фоторепортаж
Тернопільські школярі завітали до гвардійців (фото)

Фотофакт
У центрі Чорткова через спеку запрацювала «освіжаюча рамка» (фотофакт)

У центрі Тернополя вандали намагалися понищити червонолисті клени

Фоторепортаж
Прогулянки Тернополем. Цвітіння Нового світу (фото)

Жителя Шумської громади поліцейські підозрюють у крадіжці з колії

Правоохоронці Кременеччини встановлюють причини ДТП

Правоохоронці Тернопільщини викрили поштарку, яка привласнювала чужі гроші

Тернополяни можуть оглянути старовинні двері та допомогти завершити їх реставрацію

На Тернопільщині стартував аграрний форум «Нове зернятко»

Фоторепортаж
Кременецькі лижники гідно представили Тернопільщину на Чемпіонаті України (фоторепортаж)

На Тернопільщині цього року вже потонуло 10 осіб

На Тернопільщині вшанували жертв минулої війни

Уродженець Тернопільщини отримав важливе урядове призначення

Фоторепортаж
Мандрівки Тернопільщиною. Де дихається на повні груди (фото)

Поліцейські Тернопільщини повернули потерпілому викрадені речі

Жителя Тернопільщини підозрюють у крадіжці відеокамер

Тернополянину, який брав участь у псевдореферендумі «ДНР», загрожує в’язниця

Анонс
Селище на Тернопільщині цілий тиждень святкуватиме своє 600-річчя

Коронавірус на Тернопільщині не відступає

Фотофакт
У тернопільських ОСББ розпочали сезон троянд (фото)

Обласні програми на Тернопільщині проходитимуть додаткову експертизу

Фотофакт
Ще одну дорогу в Підгаєцькій громаді відремонтували (фотофакт)

Це цікаво
23 червня в історії Тернопільщини

22 Червня 2021, Вівторок


Погода
В Тернополі буде спекотно

Прогулянки Тернополем. Випадкові відблиски (фото)

Нардепи з Тернопільщини побували на підприємстві UKRAVIT (фото)

У Підволочиську спіймали тернополянина із забороненими речовинами

Юніорська футбольна команда з Чортківщини стала чемпіоном України

Паляниця, Семерез і Ярмоленко вирішать долю директора Тернопільського фтизіопульмонологічного медичного центру

Відтепер тернополяни можуть полетіти прямим рейсом в Хорватію

Фотофакт
Тернопільські «Красунчики дня»

У Тернополі безоплатно допомогли встановити факт народження у дорослому віці

Відомий чортківський піцайоло Віталій Колошиць: «Тепер ми одну страву їмо тричі»

Терен, Тернопільщина, Чортків, Віталій Колошиць, піцайоло, піца

Знаний не лише у Чорткові, а й по всій Україні піцайоло Віталій Колошиць переконаний, що кухарям сучасних закладів харчування недостатньо просто смачно готувати їжу. «Настав час, коли треба готувати так, щоб гості «заводились» при першому погляді на страву», – резюмує Віталій.

– Так от, ми почали споживати страву три рази! Перший раз гість її їсть очима, тобто поглядом. Другий раз смартфоном для соціальних мереж. А третій раз ми відчуваємо її смаковими рецепторами, які розбирають всі тони смаку, – так по-особливому бачить процес поїдання їжі піцайоло.

– Створюючи нові рецепти тіста, доводячи смак, поєднання інгредієнтів, та неймовірний декор, я стараюсь створити шедеври, які почнуть змінювати ваші уявлення про піцу. А з якими інгредієнтами піца була найсмачнішою в вашому житті?, – запитує Віталій Колошиць.

Фото Віталія Колошиця

541

Залишити коментар

прайс-на-рекламу
Схожі матеріали

Інші публікації автора