У Тернополі жителі масиву «Східний» отримуватимуть цілодобову гарячу воду

rekonstruktsiya-kotelni-na-vul_-lesi-ukrainki-5

У Тернополі завершили реконструкцію котелень та теплових мереж, а також встановили індивідуально-теплові пункти. Завершуються останні роботи по реконструкції котельні на вул. Лесі Українки, тому жителі масиву «Східний» скоро матимуть доступ до гарячої води цілодобово.

Нагадаємо, на вул. Лесі Українки та О. Довженка замінено старі труби на нові ізольовані. На даний час завершуються роботи в котельні на вул. Лесі Українки, там встановили нове обладнання. Як зазначають працівники, через два тижні жителі «Східного» отримуватимуть цілодобову гарячу воду.

- Така потужність котельні дасть можливість забезпечити теплом усіх споживачів на масиві «Східний». Окрім того завдяки високотехнологічному насосному обладнанню та частоті регулювання, є змога регулювати кількість тепла, відповідно до його потреби, а це, у свою чергу, допоможе суттєво зекономити на електроенергії, - пояснив Віталій Грубенюк.

До слова, реконструкція теплових мереж реалізують в рамках співпраці з Європейським банком реконструкцій та розвитку, додають на сайті міськради.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео