Маленькі тернополяни проводять осінні канікули з Богом

bv5

Днями в Архикатедральному Соборі УГКЦ Тернополя стартувала нова ініціатива від священників, які під час тижня осінніх шкільних канікул вирішили потішити дітей-парафіян «Веселими канікулами з Богом».

На відміну від літньої ініціативи, цей мінітабір реалізовується в час шкільних канікул трохи за іншим графіком та має більш катехитичне спрямування, – розповідає організатор заходу о. Роман Демуш. – Він проводиться в рамках душпастирської діяльності катехитичної школи ім. святого Івана Боско, що функціонує при Архикатедрі.

Отець Роман каже, що на осінній катехитичний табір прибуло близько 100 дітей віком від 7 до 13 років, він має на меті допомогти поглибити свої знання про правди віри та зблизити свої стосунки з Богом. Тематикою осіннього табору є Десять Заповідей Божих, повідомляє пресслужба Архикатедри. 

Священники щоденно проводять катехизації, аніматори організовують «дозвілля в радості і без гріха», а ще діти мають нагоду брати участь в екскурсійних квестах та гуртку з глини. День традиційно розпочинають з молитви та благословення, а закінчують участю в Божественній Літургії, яку вся спільнота молиться в наміренні за мир та спокій в Україні.

bv6
bv6

bv4
bv4

bv3
bv3

bv2
bv2

bv1
bv1

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео