Дарія Шевченко

На Тернопільщині знову скандал з перевізниками

IMG_3293w

«Терен» писав про те, що водій автобуса «Підгайці-Тернопіль» дозволяє собі виганяти пасажирів з транспортного засобу і по-хамськи з ними розмовляти. Черговий скандал з перевізником трапився у Бучачі. За інформацією, водій автобуса «Хмельницький-Івано-Франківськ» не взяв дитину з багатодітної сім’ї попри те, що вона мала при собі посвідчення.

- Всім доброго дня! Хочу розповісти про перевізника, точніше про водія автобуса Хмельницький-Івано-Франківськ! Який сьогодні, курсуючи по маршруту, не взяв дитину з багатодітної сім’ї з міста Бучач в місто Чортків! Мотивуючи тим, що він «ТАКИХ» не бере! Хоча дитина при собі мала посвідчення! Та квиток! І він ніякого законного права не мав її не взяти! Ще й в таку холодну погоду! Їхав напівпорожній! Та й що ми будемо говорити про закон, якщо він його не дотримується! Але є ще якась людяність! Як було можна залишити дівчинку на автостанції, дати газу і поїхати? Де ваша совість!, - йдеться у дописі.

Натомість, у коментарях під дописом з’явились люди, які стали на захист водія. Очевидці кажуть, що дівчинка таки була без білета і водій у цьому випадку не винен.

- Водій зі своєї сторони мав рацію і закон не порушив! Оскільки в неї білета не було! Чи може водій мав достати свої кошти і заплатити за 17-ти річну дитину? В касах автостанції теж без грошей білета не купиш!, - пишуть у коментарях.

За інформацією, батьки дитини написали скаргу на водія автобуса.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео