Засуджений тернополянин знову порушив закон (фото)

kr1

Не встиг 37-річний житель обласного центру вислухати вирок суду за вчинення серії майнових злочинів, як знову порушив закон. Оперативники карного розшуку підозрюють зловмисника у вчиненні двох крадіжок.

Як розповів старший оперуповноважений Тернопільського відділу поліції Євген Оконський, повідомлення про крадіжку з торгового центру надійшло від приватного підприємця. Невідома особа шляхом вільного доступу поцупила з кімнати відпочинку монітор до касового апарату. Сума збитків – п’ять тисяч гривень, пише Досьє 102.

kr2
kr2

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 37-річний житель обласного центру. Зловмисник не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – був судимий за майнові злочини, на даний час у суді розглядається декілька справ, де він – підозрюваний.

Як з’ясувалося, тернополянин причетний ще до однієї крадіжки з ломбарду. Там він поцупив 600 гривень у відвідувача.

За обома фактами розпочаті кримінальні провадження. Дії тернополянина слідчі кваліфікують за статтею 185 ККУ – крадіжка. Поліцейські також продовжують перевіряти його на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео