Учасники АТО, переселенці та молоді сім’ї отримали дах над головою (фоторепортаж)

DSC_3714

Вчора, 17 січня, сертифікати на отримання квартир, придбаних у багатоквартирному житловому будинку за програмою забезпечення громадян доступним житлом, вручили 14 родинам у Тернополі.

Як відомо, людям надали вигідні кредити за програмами підтримки житлового будівництва. Частину суми оплатили з державного й обласного бюджетів.

Представники духовенства освятили квартири та привітали володарів нових помешкань:

- Дорогі сім’ї, ми - духовенство, хочемо вас привітати у цьому різдвяному часі, коли святкуємо Різдво Христове, Богоявлення, коли Йорданські води в духовний спосіб освячують нашу землю, ваші домівки сьогодні будуть окроплені Божим Благословенням. Дорогі ветерани, педагоги, це не подарунок - вам належить все це. Це є борг перед вами, який сьогодні був виконаний, можливо, навіть, частково. Нехай в ваших помешканнях зростають радісні, щасливі діти, і щоб ви їх мали багато, щоб ви могли потім змінити меншу квартиру на більшу, щоб не поміщалися - так багато було радості і щастя в ваших сім’ях! Коляда, яка тепер звучить в Україні є знаком того, що наш народ має перед Богом особливу ласку. Хотілось, щоб ця ласка могла більше нас перемінювати і мир прийшов на українську землю. І всі наші воїни повернулися хто до свого дому, а хто до нових квартир, - сказав владика Теодор Мартинюк.

DSC_3712
DSC_3712

Серед тих, хто отримав квартиру – лікар-хірург першої міської комунальної лікарні швидкої допомоги м.Тернполя Едуард Ремезюк. Чоловік є учасником бойових дій 3 хвилі мобілізації, рятував життя бійців на Сході України.

- Потребував покращення житлових умов, допомогла наша українська програма «Держмолодьжитло». Отримав сьогодні прекрасну квартиру 66 кв.метрів, велика, простора, з опаленням. Дуже задоволений та вдячний усім! – поділився враженнями Едуард Ремезюк.

DSC_3729
DSC_3729

DSC_3721
DSC_3721

DSC_3720
DSC_3720

DSC_3713
DSC_3713

DSC_3716
DSC_3716

DSC_3718
DSC_3718

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео