Теронополян запрошують обговорити важливе «мистецьке» питання 

hud-shkola

З метою відкритого і неупередженого процесу зарахування дітей до закладів дошкільної освіти, шкіл та позашкільних мистецьких навчальних закладів у Тернополі, а також прозорого управління чергами, міська рада планує запровадити електронну реєстрацію дітей на проходження вступного іспиту для зарахування до 0-1-го класів вищезазначених навчальних закладів.

Для обговорення та аналізу порядку проведення електронної реєстрації дітей при прийомі у мистецькі установи Тернополя (у музичну школу №1 імені В.Барвінського, музичну школу №2 імені М. Вербицького та у художню школа імені Михайла Бойчука), на порталі «Консультації з громадськістю» стартує електронне обговорення, до участі в якому запрошуються усі охочі жителі Тернопільської громади.

Подавати власні пропозиції та зауваження можна, ідентифікувавшися через ЕЦП або Bank ID і залишивши власні коментарі поруч з текстом консультації.

Обговорення порядку проведення електронної реєстрації дітей триватиме до 12.02.2020 року.

Згодом на порталі «Консультації з громадськістю» будуть опубліковані інші Положення, які регулюватимуть електронну реєстрацію дітей у перші класи у дитячо-юнацькі спортивні школи, секції та інші гуртки. Про початок обговорення цих Положень буде повідомлено додатково на сайті Тернопільської міської ради. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео