Помер чоловік, який 27 годин очікував допомоги в Чортківській лікарні

Свічка нічне місто

Сьогодні, 1 лютого, помер Віктор Старцев, який більше доби перебував у санпропускнику Чортківської районної лікарні в очікуванні першої медичної допомоги.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Loritta Bobak: «Сьогодні вночі його не стало. Він був батьком, дідусем, прадідусем. Він був людиною, він був моїм дядьком - Старцев Віктор Гурійович. Його своєю бездіяльністю вбили ті, хто за іронією долі мав рятувати життя. Вони надали йому першу медичну допомогу лише через ДВАДЦЯТЬ СІМ годин з моменту поступлення до лікарні! Щирі співчуття дочці Тані та її родині, сину Сергію, внучці Ілонці та її родині, правнучці Мії, яку він так і не встиг побачити. Серце не витримує... Дядя Вітя, хай Ваша зболена душа знайде спокій у місці де немає ні печалі, ні смутку...Вічна пам'ять!».

Нагадаємо, Віктор пішов з дому ще у середу, 29 січня, та зник. Згодом з’ясувалось, йому стало погано та він втратив свідомість. Пройшло чимало часу, поки хтось з випадкових людей помітив чоловіка та викликав швидку. Втім у санпропускнику його сприйняли за безхатька та не поспішали викликати лікаря. Відтак, чоловік в очікуванні допомоги просидів більше доби.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео