Хлопців, котрі розбили та обікрали туристичну скриню у Чорткові, вже знайшли (фото)

123

Чотирьох хлопців, котрі в ніч з 5 на 6 лютого спершу розбили, а потім обікрали туристичну скриню у Чорткові, вже знайшли працівники поліції. Ними виявились неповнолітні мешканці Заліщик, один з них – із Заліщицького району. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Володимир Шматько.

«Четверо молодих людей розбили нашу скриню і викрали гроші. Сума нам невідома, але припускаємо – 3-4 тис. грн, також були купюри євро, долар, гроші інших країн світу. Всім містом разом з працівниками поліції ми шукали цих «героїв». Знайшли! Троє неповнолітніх з міста Заліщики, один із Заліщицького району. Складні сім’ї. Триває слідство», – ділиться новиною мер Чорткова. 

Втім, дана історія має й другу сторону – позитивну.

«Десь через пів години після того, як злочинці викрали гроші, попри скриню йшов на роботу Володимир Хоцінський, житель нашого міста, працівник «Укрзалізниці». Він побачив розкидані гроші по тротуарі, дорозі, зламану скриню, та зібрав їх. Згодом подзвонив до мене та повідомив про інцидент. А вже після обіду приніс ці «врятовані» людські гроші в міську раду: 1689 гривень, 30 копійок, 52 польських злотих, 1.5 євро», – написав Володимир Шматько.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«271594,271595»]

Фото з відкритих джерел та Володимира Шматька

Вибір читачів за тиждень

Відео