Дарія Шевченко

На Тернопільщині водій легківки ледь не створив ДТП (відео)

rul-945x630

У Теребовлі на мості, де тривають ремонтні роботи, ледь не трапилась ДТП. На час реконструкції там може проїхати тільки одна машина, тому немає ні лівої, ні правої смуги руху. З обох сторін мосту встановлені лише знаки «Перевага зустрічного руху». Відповідно до правил, даний знак забороняє вїзд на вузьку ділянку дороги, якщо це може утруднити зустрічний рух.

Один із водіїв, пан Ярослав, розповів, що, переїжджаючи міст, помітив, як прямо на нього їде інший транспортний засіб. Обоє автівок зупинились, коли опинились одна перед одною. Кермувальник, який не пропустив іншого водія, почав агресивно поводитися і аргументувати, що він правий. Пан Ярослав запевнив, що порушник, мабуть, не знав, що саме означає вищезгаданий знак. Між ними спалахнула суперечка.

- Питання до цього чоловіка - де він купив посвідчення водія. Бо після того, як він висунув голову з вікна і почав кричати на все місто, що він правий і там знак стоїть, в мене сумнівів просто не залишилося в його обізнаності ПДР, - пише Славік Крючинін.

Відео можна побачити ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео