Дарія Шевченко

Учасники АТО та їхні діти можуть отримати вищу освіту безкоштовно та ще й дистанційно

IMG_0656

Національний університет водного господарства та природокористування, що розташований у Рівному, пропонує учасникам АТО/ООС та їхнім дітям безкоштовно та дистанційно отримати вищу освіту. Про це днями розповідали представники вишу у 2-й Галицькій бригаді Національної гвардії України. Серед присутніх були військовослужбовці за контрактом та офіцери.

У 2019 році до нашого закладу вступило 327 учасників АТО/ООС і ми цим дуже пишаємось. Ми створили усі комфортні умови для навчання тих, хто захищає нашу країну. Головна «фішка» це те, що людина може отримати вищу освіту (або другу вищу) дистанційно, спілкуючись з викладачами по інтернету. Студенти можуть отримати усі необхідні матеріали на сайті університету, розповів працівник центру супроводу навчання військових Юрій Демянчук.

Університет пропонує безліч спеціальностей: від педагогічних наук, економіки, психології, теплоенергетики до транспортних технологій. 

Серед присутніх з’явились бажаючі отримати вищу освіту та подали заяву на вступ. Більшість з них – офіцери, які хочуть удосконалити знання у військовій діяльності.

IMG_0665
IMG_0665

IMG_0660
IMG_0660

IMG_0654
IMG_0654

IMG_0640
IMG_0640

IMG_0627
IMG_0627

01

Фото Аліни Новікової

Вибір читачів за тиждень

Відео