Дмитро Підручний у складі команди в естафеті на чемпіонаті світу за межами десятки

orig_478545

Передостанній день чемпіонату світу завершився чоловічою класичною естафетою. Україну представили: Артем Прима, Сергій Семенов, Руслан Ткаленко, Дмитро Підручний.

На першому колі біатлоніст тримався в десятці найшвидших. «Лежку» Артем Прима закрив з шести +12,4 с. «Стійку» відпрацював чисто.

На другий етап Сергій Семенов вийшов четвертим з відставанням +19,2 с. Третю стрільбу українець закрив з семи, виїхавши четвертим + 29,7 с. «Стійку» відпрацював з одним колом штрафу.

Естафетну паличку Руслан Ткаленко отримав 13-м +1:46,6 хв. П'яту стрільбу українець закрив з шести, як результат - 12 позиція +2:07,9 хв. «Стійку» відпрацював з одним колом штрафу.

На вирішальний етап Дмитро Підручний вийшов 13-м з відставанням у +3,36,1 хв. «Лежку» тернополянин закрив з семи - +3:37,5 хв. Останню стрільбу пройшов ще з двома додатковими патронами.

Фінішував Дмитро Підручний лише 12-м +3:52,5 хв.

Кількома годинами раніше жіноча збірна України посіла третю сходинку в естафеті на чемпіонаті світі.

- Ми вітаємо і себе, і вболівальників. Ми дуже раді перемозі і вірі в нас, - прокоментували «бронзу» українські чемпіонки. - Нерви і переживання були на межі. Головне, що вдалося зібратися, перебороти себе, вигризти цю нагороду.

Нагадаю, в одиничному суперміксті через нечесну гру колег тернополяни стали лише десятими. В індивідуальній гонці Меркушина посіла 11-у сходинку, ставши найкращою з українок.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео