Дарія Шевченко

У Підволочиську роздумували над збільшенням кількості робочих місць

87803974_2915710278495662_4911350271830917120_o

Днями у Підволочиські районній філії відбувся семінар, на якому присутні обговорили питання стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць та легалізації зайнятості. Серед учасників засідання були представники РДА, Пенсійного фонду, податківці, бюро правової допомоги, роботодавці.

- Учасники заходу обговорили переваги праці на законодавчому полі, як для роботодавців, так і для працівників, легальної заробітної плати та сплачених з неї страхових внесків, що у майбутньому вплине на призначення і розмір пенсії. Було розглянуто кілька суттєвих питань, серед яких: тенденції на місцевому ринку праці, соціальні державні гарантії, які надаються різним категоріям населення при офіційному працевлаштуванні, вплив розміру заробітної плати на укомплектування вакансій та плинність кадрів, можливості стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць.

Директор райфілії Ірина Левицька зазначила, що вакансії у службі зайнятості є легальними, тому роботодавцям даватимуть компенсації єдиного соціального внеску за працевлаштування безробітних та створення нових робочих місць.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео