Оксана Бучко

У Тернополі закривають ринки та заклади на невизначений термін

62

Тернопільські ринки, ТРЦ та заклади громадського харчування закривають на невизначений термін. Таке рішення прийняли на засіданні Тернопільського штабу по боротьбі з коронавірусом. Також у відкритих магазинах будуть контролювати, щоб не було одночасно більше 10 осіб у приміщенні.

– У нас не виявили жодного випадку інфекції, – зазначив мер Сергій Надал. Тести на визначення коронавірусу – наявні. Задля захисту ми максимально уникатимемо скупчення людей. У разі поширення захворювання прошу студентів медичного університету бути готовими стати добровольцями і допомогти лікарям.

Управління ЖКГ отримає відповідні дезінфікуючі засоби. Обробку ними від завтра здійснюватимуть у ліфтах та майданчиках загального користування у житлових будинках. 

Як додав начальник управління поліції Олександр Богомол, облаштовувати контрольно-пропускні пункти в область здійснювати не будуть. Адже в Україні по усій території діє карантин.

Читайте також: Тернопільських власників бізнесу закликають допомогти собі та Тернополян просять повідомляти про відкриті приватні дитсадки та школи.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео