Чортківський лісгосп зі скандалом отримав нового керівника

Chortkiv_forestry

Чортківське державне лісове господарство 18 березня отримало нового керівника. Т.в.о. директора, згідно з наказом Державного агентства лісових ресурсів України (№124-к), призначили Юрія Кравця. Втім того ж дня працівники Чортківського лісгоспу надіслали листа голові Державного агентства лісових ресурсів України із проханням розібратись, чи це призначення відбулось у рамках законодавства України. 

З огляду на інформацію у листі, попри заборону зібрання більше 10 людей у зв’язку з карантином, усним розпорядженням першого заступника начальника Тернопільського ОУЛМГ І. М. Приймачука колектив Чортківського лісгоспу скликали на невиробничу нараду під приводом проведення інвентаризації залишків лісопродукції на складах підрозділів. На скликанні були присутні лісничі та спеціалісти апарату  лісгоспу. 

На засіданні колектив повідомили, що їхнім новим директором (поки що з приставкою «т.в.о.») призначено Юрія Кравця, хоча наказ про призначення на підприємстві ніхто не залишив. 

На думку колективу лісгоспу, призначення Юрія Кравця приховано готувалось заздалегідь, а виконувалось з неабияким поспіхом, адже:

– 17 березня була зроблена раптова інвентаризація залишків лісопродукції в Озерянському ЛПК, про результати якої матеріали відсутні;

– електронна декларація про доходи Кравця Ю.М. – кандидата на посаду керівника нашого підприємства – була подана пізно ввечері о 22:23 год. 17.03.2020 року (декларація розміщена на сайті: public.nazk.gov.ua);

– порушений порядок призначення на посаду керівника (відсутність погодження голови Тернопільської обласної державної адміністрації);

– думка колективу підприємства не була врахована. 

У зв'язку з цим колектив не сприймає нове призначення і буде вдаватися до акції непокори. Тому прийнято колективне рішення звернутись до президента та прем’єр-міністра України, голови Тернопільської ОДА, голови Тернопільської облради з метою перегляду призначення Юрія Кравця на посаду директора Чортківського лісгоспу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео