У Чорткові перевіряли, чи дотримуються у м’ясному павільйоні карантинних заходів

DSC_2113

Днями спеціальна комісія, до якої увійшли працівники Чортківської міської ради, представники ТОКП «Профдезинфекція», Чортківської санітарно-епідеміологічної станції, м’ясного павільйону  та Чортківського районного споживного товариства вивчала, яким чином забезпечити часткову роботу ринку, максимально дотримуючись санітарних норм та правил карантину. 

На останньому засіданні оперативного штабу для боротьби з коронавірусною інфекцією було вирішено частково дозволити роботу м’ясного павільйону до Великодніх свят, повідомляє Чортківська міська рада. Всього торговців м’ясною продукцією є 18, втім одночасно продавати дозволили лише десятьом. Також ввели обмеження щодо максимальної кількості людей, котрі можуть перебувати у приміщенні – 5. Інші ж повинні очікувати надворі, дотримуючись дистанції. Також обов’язковою є наявність захисної маски та рукавиць. 

DSC_2110
DSC_2110

Відтак працівники муніципальної варта Чортківської міської  ради перевірили дотримання карантинних заходів як серед продавців, так і серед покупців, які стоять у черзі надворі. Муніципальна варта вкотре наголосила на важливості дотримання всіх санітарних норм, а також збереженні дистанції один між одним.

DSC_2142
DSC_2142

DSC_2123
DSC_2123

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео