Дарія Шевченко

Великдень в достатку: 2 500 жителів області отримали продуктові набори від компанії «Агропродсервіс» (відео)

2 500 великодніх наборів отримають одинокі та малозабезпечені жителі населених пунктів, де компанія «Агропродсервіс» обробляє землі. Таку акцію підприємство проводить уже 20 років поспіль. Її мета – не бути байдужими та подарувати усім потребуючим частинку свята. Паски та продуктові набори поблагословив та освятив отець Василь Баглей. 

Хочу привітати з цим величним святом, яке є важливим для кожного християнина. Воно, на жаль, цього року дуже особливе, ізольоване. Я вірю, що навіть через такі обставини Ісус Христос воскресне і торкнеться сердець кожного з нас. Свято Пасхи це не лише ковбаска і хліб, це надія що все в нас буде добре, сказав отець Василь Баглей.

Священник звернувся і до партнерів та керівників підрозділів компанії, які розвозитимуть великодні набори з проханням підтримати літніх та малозабезпечених людей та подарувати їм тепле слово.

Побажайте їм веселих свят, адже тепле слово зиму гріє. Скажіть цим людям, що вони є цінні для нашої церкви, держави і це такий дар для них. Але водночас запаліть добру надію в їхньому серці, бо маєте таку можливість і місію, зазначив отець.

О. Василь запевнив, що немає нагальної потреби виходити на Великдень з дому, адже набори освячені і залишається лише молитись Богу та сподіватись на найшвидший вихід з карантину.

Відео: Павло Лящинський та Ярослав Стареправо

Вибір читачів за тиждень

Відео