«Бджоли, то не кури, шо всипав пшениці і всьо» – вар`ят Владзьо розповів про свою пасіку (відео)

Безымянный

Учасник гумористичного проекту «Вар`яти-шоу» Владзьо (Володимир Ковцун) часто розповідає шанувальникам про життя в селі, своє господарство та те, як його веде. Сільські будні та проблеми описує настільки невимушено та весело, що невдовзі на офіційній сторінці вар`ятів може з’явитися окрема рубрика.

Цього разу Владзьо розповів про власну пасіку, про котру часто можна почути й від Сергія Притули в ефірах шоу. Виявляється, що бджільництво – це не так просто, як може здаватися і гуморист переконався у цьому на власному досвіді.

- Колись я думав, що бджільництво – то відкрив вулик, черпнув відром меду, ложкою на хліб, з молоком і сидиш, стогнеш, бо добре. А бджоли – то просто такі Божі мухи, які вміють сісти на квітку, запхати свого носа куда треба і витягнути звідтам мед. А вулики – то такі доміки, де бджоли собі вирощують бджоленят і купаються в меді. А ше бджола може вкусити так, що темно стає від болю, потім попускає, потім пухне, потім свербить… А потім виявилося, що все не так просто. Не всі можуть тримати бджоли – то не кури, шо всипав пшениці, дав води і всьо. Якби то так було просто тримати бджоли – їх би всі тримали. Пробуйте, може і в вас получиться дружба з тими комахами, – пише Володимир Ковцун.

Відео Владзьо. Вар`яти-шоу

Вибір читачів за тиждень

Відео