Кременчан попереджають про афериста, що виманює гроші

98104104_3239943989372583_4479551285141438464_o

Про афериста, який стежить за оголошеннями, а потім виманює у людей гроші, попереджають в одній із кременецьких груп у Фейсбуку. Жінка, яка ледве не стала жертвою обману, застерігає інших.

У групі оголошень вона написала про загублену золоту сережку. Відгукнувся молодий чоловік, який нібито знайшов згубу і запропонував повернути, але за чималу винагороду.

- Друзі будьте уважні, якщо бачите коментар від цієї людини не реагуйте, бо зіпсує вам настрій і нервову систему! Ця людина відгукнулась на мій пост, відповідно, я йому зателефонувала, він запропонував зустрітись і повернути знахідку(забажавши за неї 1000 грн), а якщо ні, то віднесе в ломбард, – пише Tanya Djavlyuk.

Очевидно, втрачена прикраса була дорога для кременчанки, адже вона погодилася на зустріч і була готова заплатити. Проте повернути сережку так і не вдалося.

- Запропонували зустрітись. І тут почалось цікаве – то він привезе сережку сам, але дати гроші на бензин, то її підвезе дівчина, яка буде на машині і в неї буде обмаль часу, тому гроші скинути на картку. І так цілий день крутив голову, а коли йому сказали, що поки сережки не буде в руках, ніяких грошей, то посипався шквал нецензурної лексики, такого наслухалася, дуже неприємно, – поділилася негативним досвідом кременчанка.

Після неприємної ситуації підозрілого учасника в групі заблокували адміністратори.

Фото Tanya Djavlyuk

Вибір читачів за тиждень

Відео