Відстежити пересування автівок і навіть людей тернополяни можуть в режимі реального часу

DSC04734

Управління поліції охорони області використовує найсучаснішу техніку та системи стеження. Одна з таких – GPS моніторинг. Послуги з відстеження рухомих об’єктів дозволяє визначити шляхи пересування автомобілів, вантажу, а також близьких людей, зокрема дітей.

Аби знати, де  дитина під час ігор на вулиці, працівники поліції охорони  пропонують батькам індивідуальну систему супутникового стеження, яка визначає місце перебування дитини у будь-якій точці, пише dosie102.te.ua.

Можна це робити за допомогою GPS- трекерів або спеціального мобільного додатку, який встановлюється на смартфон. Фахівці Управління поліції охорони в Тернопільській області  кажуть, що за допомогою такого приладу, розміром у сірникову коробку, можна відслідковувати маршрут дитини, а у разі небезпеки – оперативно реагувати.

– Ці трекери розраховані перш за все на те, щоб дитина, яка має при собі такий GPS-трекер, могла безпечно пересуватися містом, – пояснює Андрій Беринда, начальник центру технічної охорони Управління поліції охорони в Тернопільській області. – Якщо життю чи здоров’ю дитини, яка має з собою даний прилад, щось загрожує, вона може натиснути на тривожну кнопку, що є на приладі, і на пульт поліції охорони надійде відповідне сповіщення.

DSC04732
DSC04732

DSC04739
DSC04739

Наряд реагування поліції охорони одразу ж прибуває на виклик за 3-5 хвилин та  надасть допомогу у будь-якій ситуації.

За пересуванням дитини можуть стежити і самі батьки – дистанційно в режимі реального часу. Для цього їм потрібно лише скористатися будь-яким ґаджетом, підключеним до мережі Інтернет. При цьому є можливість визначити на мапі маршрут дитини. Якщо дитина від нього відхилиться, прилад надішле на номер батьків відповідне SMS-повідомлення. Застосовувати трекер  можна і для власної безпеки, при догляді за старшими людьми.

DSC04737
DSC04737

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео