Ексрегіонал на Теребовлянщині хоче відібрати у ветеранів російсько-української війни ставок

6X7A5526
Із криками, штовханиною та непорозумінням днямт у селі Дворіччя на Теребовлянщині вирішували подальшу долю пайовиків й місцевого ставка.

Приватно-орендне підприємство «Тернопільське», яке веде господарство на земельних ділянках 320-ти орендодавців, щорічно поповняє бюджет Микулинецької громади на понад мільйон гривень. Керівництво відгукується на прохання місцевих жителів у напрямку покращення благоустрою населених пунктів ОТГ. Окрім цього, керівник ПОП «Тернопільське» облаштував на місцевому ставку у селі Дворіччя зону для відпочинку й реабілітації учасників російсько-української війни, пише ternopoliany.te.ua.

– Керівництво ПОП «Тернопільського» може дозволити собі виплатити 4 тонни за земельний пай, який ви даєте в оренду. За бажанням –  цукор, мука, гречка. У грошовому еквіваленті – 16 тисяч гривень. Надходжень з «Тернопільського» у громаду – в межах мільйона гривень. Я прошу голову громади повернути частину коштів в село Дводріччя, бо поки не помітно, у що їх вкладено. За спільного фінансування минулоріч ми розпочали ямковий ремонт місцевих доріг. Цього року  знову будемо ремонтувати дорогу, як тільки перестане дощити.  Вже завтра я готовий виділити 500 тисяч гривень для будівництва двох водонапірних свердловин, аби більше не було ніяких проблем й конфліктів через воду. Що стосується ставка, то я на усних домовленостях передав його учасникам бойових дій з дотриманням певних норм. Наші пайовики і жителі Дворіччя також можуть ловити рибу безкоштовно. Мною було закуплено мальок й зарибнено водойму, – звернувся під час зборів представник ПОП «Тернопільське».  

Та як розповіли учасники україно-російської війни, ексрегіонал, керівник ТОВ «Микулинецький бровар» Степан Троян вирішив «накласти лапу» на ставок, який облаштовують для соціалізації ветеранів.

6X7A5357
6X7A5357

6X7A5401
6X7A5401

Як розповідають у Микулинецькій громаді, ненаситність Степана Трояна вже переходить усі межі. Троян, вочевидь, вирішив приватизувати Микулинецьку громаду. Яскравим прикладом цього є ситуація у селі Конопківка, де місцеві мешканці намагалися облаштувати свердловину артезіанської води для власних потреб. Натомість Степан Троян у притаманній йому манері заявив, що вода його і він не дозволить користуватися надрами. В іншому випадку Троян пригрозив отруїти джерело.

Аби вибороти собі місце «під сонцем», на  недільному зібранні 31 травня Степан Троян намагався увірватися на збори жителів Дворіччя, заручившись «сильною» підтримкою тернопільських борців греко-римського стилю. Останні провокували селян та учасників АТО/ООС на конфлікт й намагалися прорвати шлях Трояну на збори. У натовпі прихильників ексрегіонала був помічений відомий тернопільський борець Андрій Антонюк. Під час словесної перепалки одіозний Антонюк накинувся з кулаками на ветерана АТО, однак у бійку втрутилися правоохоронці. Не так давно Андрій Антонюк прославився тим, що гучно відіграв своє весілля у день вшанування пам’яті жертв Голодомору. А навесні 2018 року під час турніру в Болгарії сфотографувався в компанії російських борців поруч із російським стягом. Мабуть, вже тоді в спортсмена зародилась неприязнь до захисників України.

6X7A5488
6X7A5488

У результаті суперечок ветерани російсько-української війни та жителі Дворіччя під гучні вигуки: «Ганьба регіоналу!» вигнали Степана Трояна та його «борцівську команду» з приміщення.

6X7A5440
6X7A5440

6X7A5470-1
6X7A5470-1

Вибір читачів за тиждень

Відео