Віра Олександрович

Через землю депутатам у Тернополі доведеться перервати літню відпустку

Перемога33

Скликати 52-гу позачергову сесію Тернопільської міської ради вирішили у п’ятницю, 10 липня. Депутатів чекатимуть о 9:00 у залі Українського дому «Перемога» за адресою бульв. Т. Шевченка, 27.

Відповідне розпорядження про скликання засідання терміново, сьогодні, 9 липня, підписав міський голова Сергій Надал. Документ уже оприлюднили на сайті мерії.

Запропонують міській раді розглянути лише одне питання: «Про повторний розгляд рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою: вул. Львівська (гр. Побережник А.Д. та інші)». Зауважимо, проекту рішення у такому форматі ми на сайті мерії не знайшли, але є попередній проект від 26 червня - «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. Львівська (гр. Побережник А.Д. та інші). Йшлося про проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва. Їх планували передати громадянам, згідно із додатком (ТУТ). Прізвище громадянина Побережника також фігурує у такому проекті. Чому виникла необхідність розглянути земельне рішення так терміново, у міській раді не пояснили.

Що цікаво, із метою запобігання поширенню COVID-2019, пленарне засідання знову проведуть за відсутності представників громадськості. У залі будуть лише міський голова, депутати міської ради, доповідачі, представники управлінь організаційно-виконавчої роботи і правового забезпечення, а також співробітники відділу діджиталізації та програмування.. Забезпечити трансляцію через мережу Інтернет наказали відділу зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації. Звісно ж, усі учасники засідання будуть зобов’язані дотримувалися карантинних вимог.

Фото з сайту міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео