Дарія Шевченко

Колишня дружина Віктора Павліка розповіла, як допомагає сину боротись із важкою хворобою

218870f00665196d100c6fad1567f40c

«Терен» писав про те, що син Віктора Павліка Павло хворіє на важку недугу. Кілька тижнів тому хлопець написав, що хвороба прогресує і він припиняє лікування, проте днями запевнив, що буде боротись із раком. Колишня дружина співака Лариса Созаєва поділилась тим, як варто говорити з дітьми, які мають онкохворобу.

- Я не психологиня. Влітку 2018 року вступила до університету на факультет психології, щоб мати другу вищу освіту і можливість змінити напрямок в житті після розлучення з чоловіком... Почалася сесія, я дізналася, що у сина онкологія і можливості продовжити навчання не було. Тепер ми повинні були проводити багато часу разом... І почали говорити про найважливіше - життя і смерть. Що мрії можуть не здійснюватися. Що одним щастить, іншим - ні. Що він може одужати, а може і померти. Що мати похмурі думки – не варіант. Що потрібно сподіватися і вірити. Що є рай і пекло і від нас залежить, де ми проведемо вічність, - написала пані Лариса.

Жінка сказала, що змалечку навчала сина бути стійким до будь-яких випробувань. Зараз Павло перебуває у хоспісі, де й продовжує долати недугу. Бажаємо парубку найшвидшого одужання.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео