«Це можливість допомогти сильній команді стати ще сильнішою», - Андрій Кальниченко про перехід у БК «Тернопіль»

116879433_710210586191745_6466356043971693052_o

Як неодноразово повідомляв «Терен», БК «Тернопіль» активно готується до старту сезону в Суперлізі. Клуб уже посилив штат легіонерами. Одним із них став знаменитий у світі спорту Андрій Кальниченко.

Як зізнався сам баскетболіст, статус новачка БК «Тернопіль» його не злякав, а навпаки - заохотив.

- Статус новачка елітного дивізіону, яким є «Тернопіль», мене не лякав. Для мене це немає значення. Так, я грав у командах, які ставали чемпіонами України. Але для мене нинішній перехід – стимул, щоб допомогти новачку стати середняком, а можливо грандом, зробити свій вклад у розвиток клубу. В Тернопіль мене запросив тренер Дмитро Забірченко. Ми спілкуємося. До того ж Дмитро приїздив у Клуж, щоб постажуватися у знаменитого чорногорського тренера Душко Вуйошевіча, котрий грав разом із сербським «Партизаном» у «Фіналі чотирьох» Євроліги, очолював російський ЦСКА з Москви.

Забірченко розраховував, що «Тернопіль» зазіхне на Суперлігу, тому розмовляв зі мною заздалегідь. Влітку, коли ситуація прояснилася, Дмитро мене набрав і сказав, що хоче бачити в команді. З задоволенням на цю пропозицію пристав.

Наразі керівництво клубу продовжує посилювати штат. Тренування планують розпочати через декілька тижнів.

Нагадаю, на Тернопільщині - нові правила для футболістів. БК «Тернопіль» використав квоту легіонерів. Тернопільський стадіон увійшов до рейтингу найбезпечніших. Тернопільські легкоатлети перемогли на чемпіонаті Івано-Франківської областіТернопільський футболіст перейшов у естонський клуб. До тернопільського клубу перейшов гравець збірної України. Тернопільський тренер став одним з найкращих зі стрибків у висоту.

Фото зі сторінки БК «Тернопіль» у соцмережі

Вибір читачів за тиждень

Відео