Віра Олександрович

Президент Володимир Зеленський зізнався, що йому було дуже тепло на Тернопільщині (фото, відео)

Основне

Стратегію розвитку Тернопільщини на наступних 3 роки представили під час робочого візиту Президента Володимира Зеленського до нашого краю вчора, 18 вересня.

Нагадаємо, цього дня на Тернопіллі відбулося різке похолодання. Проте зустріч Глави держави із представниками партії «Слуга народу» запланували на вулиці, у дворі Збаразького замку. І як тільки сонце почало ховатися, раптово дуже позимніло. Присутні просто синіли від холоду. Зміну погоди відчули всі, у тому числі й Президент. Цього він навіть не приховував.

[embed]https://youtu.be/1bAIvFY_ol0[/embed]

- Дуже коротко. Чесно скажу, нам усім холодно, - зізнався Володимир Зеленський. – Навіть не хочеться маску знімати. І зараз зрозумів (це вперше!), що взимку ми закінчимо із COVID-19, бо всі будуть ходити нарешті в масках. Але хочу сказати в цілому: мені дуже сьогодні тепло на Тернопільщині…

Під час цієї зустрічі насамперед йшлося про пріоритетні напрямки розбудови регіону і проекти, на які надалі робитиме ставку обласне керівництво. Доповідав про це голова обласної держадміністрації Володимир Труш. Чиновник, очевидно, дуже переживав, тому що часто збивався, навіть «шпаргалка» на трибуні допомагала не завжди.

[embed]https://youtu.be/G897qn2iEC0[/embed]

Проте втілити задумане, на думку присутніх партійців, буде набагато легше, якщо вся вертикаль влади матиме однакові цілі і пріоритети. На цьому у своїй доповіді наголосив, зокрема, народний депутат, голова обласної організації партії «Слуга Народу» Володимир Гевко. Але спершу він все-таки зробив кілька компліментів високому гостю.

[embed]https://youtu.be/RhS0Qdxj3vw[/embed]

- Усі озвучені наміри потрібно буде реалізувати. І це можливо буде тільки тоді, коли буде злагоджена велика команда однодумців, які об’єднані спільною метою, спільними цінностями і баченням. Є нагода об’єднати зусилля на всіх рівнях, заради розбудови кожної громади, області і держави.

За його словами, у команді «Слуги народу» об’єдналися підприємці, науковці, управлінці, медики і не тільки. Зокрема, чільне місце серед них посів підприємець і сценарист Володимир Гевко, якого висунули кандидатом на посаду міського голови Тернополя. Зауважимо, йшлося про молодшого брата Володимира Гевка - Віктора, який, завдяки своїй кар’єрі гумориста, свого часу і опинився у пропрезидентській політичній силі. Подейкують, саме це врешті і відкрило дорогу до мандата нардепа його старшому братові. Тож не було нічого дивного у тому, що особисте благословення Віктору висловив Володимир Зеленський.

Зеленський
Зеленський

- Я вірю в команду, яка стоїть на цій сцені, - каже Глава держави. - Вікторе, а тобі хочу сказати: я чув різні балачки – має досвід, не має досвіду… Найголовніше, щоб людина любила Україну, любила свій край, своїм розумом, своїм серцем, і була людиною порядною…

Звісно ж, взяв слово і сам Віктор Гевко. Він почувався на сцені, як у своїй тарілці. І це було помітно на тлі помилок інших виступаючих.

[embed]https://youtu.be/Gmt5Tblz6aM[/embed]

- Я вірю в Тернопіль, як у найкомфортніше місто для життя. Місто, яке кличе додому. Місто, яке дійсно файне – не тільки у відомій пісні, а й в реальному житті. І ми це обов’язково зробимо! Тернопіль повинен бути чистим і охайним містом. Ми плануємо перетворити його у справжній туристичний магніт…

Команда
Команда

До речі, під час робочої поїздки на Тернопілля Президент також ознайомився зі станом ремонтних робіт на автошляху міжнародного значення М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, зокрема поблизу смт Дружба. Окрім того, оглянув і відкрив Володимир Зеленський новозбудований дитячий садок у селі Біла, відвідав і «Водну арену «Тернопіль». Під час усіх цих «мандрівок» охорона Гаранта вдавалася до безпрецедентних заходів безпеки. У процедурі були і рамки, і огляд особистих речей. Зокрема, без попередньої реєстрації на територію Збаразького замку не міг зайти навіть журналіст. Навіть фотографів ближче, як на 10-15 метрів до гостя не підпустили.

Фото і відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео