Алла Стецишин: «Я докладу максимум зусиль, аби Теребовлянська громада процвітала»

118994798_158253109230104_2240454463977090027_o

Алла Стецишин, яка претендує на посаду міського голови Теребовлі, уже 16 років у місцевому самоврядуванні, нині займає посаду голови села Завадівка, і точно знає, як потрібно використовувати бюджетні кошти, покращувати інфраструктуру та розвивати культурну сферу місцевих громад.

Представниця партії «За майбутнє» Алла Стецишин за 16 років роботи у місцевому самоврядуванні працювала секретаркою і в. о. голови Завадівської сільської ради на Монастирищині, головою Лошнівської сільської ради на Теребовлянщині,  а нині — голова Завадівської сільської ради. Хоч жінка і народилась у Коломиї, що на Франківщині, та Тернопільщина стала їй ріднішою. Вона разом із чоловіком Андрієм Стецишиним дбають і про культурну та соціальні сфери, адже організовують відпочинок школярів, підтримують потребуючих та родини ветеранів АТО-ООС. Також Алла, займаючи посаду сільського голови, встигла зробити дитячий садочок та будинок культури. Жінка знає, з якими проблемами люди стикаються у селах, та активно допомагає у їх вирішенні.

Нині Алла балотується на посаду мера Теребовлі, адже має немалий досвід у сфері господарювання та місцевого самоврядування та уже має план, як буде розвивати місто та збільшить надходження до місцевого бюджету.

За словами Алли, для того, аби громада розвивалась, потрібний правильний розподіл коштів. Відтак податки, сплачені підприємцями, мають бути чітко спрямовані на розвиток сіл, міст та громади.

- Дуже хочу, щоб і я, і мої діти, і мої друзі жили в Україні. Щоб ми не залишали рідну землю у пошуках кращого життя в чужих країнах. У нас є все для цього: земля, надра, працьовиті люди. Потрібні ще мудрі жертовні керівники, патріоти своєї землі, — наголошує Алла Стецишин.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео