Віра Олександрович

Тернопіль: жінки, які люблять життя, носять капелюшки (фоторепортаж)

Капелюх5

Проєкт, який переслідувало щастя, народився у світлих головах кількох тернополянок. Ці жінки впевнені: «Ми щасливі тоді, коли вміємо найкращі миті життя помічати, ловити, затримувати…».

Фотопрезентацію авторських капелюшків Оксани Чмиленко вже можна оглянути на сторінці Творча майстерня «Палітра тепла». Втілили її до чергової річниці із дня народження нашої землячки Соломії Крушельницької.

Капелюх1
Капелюх1

До речі, героїнями фотосесії стали відомі тернополянки. Серед них є психологи, журналісти, політики, лікарі… Але фах значення не має, головне, що це – жінки, які люблять життя, красивих людей у повному сенсі цього слова!

Капелюх2
Капелюх2

Прикметно, що майстриня Оксана Чмиленко написала про свою ідею на сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» (цитуємо): «…Дописи тоді ще майбутніх учасниць стосувалися щастя. Одна із моделей тернопільська письменниця Ірина Мацко прийшла на фотосесію зі своєю книгою «Секрети українського щастя», а під час роботи з акторами на сцені якраз готували декорації до прем'єри під назвою «46 моментів щастя». Зізнаюся, не планувала ототожнювати капелюшки з цією абстракцією, але все настільки символічно, що назва напросилася сама: #капелюшки_пасують_щасливим…».

Капелюх3
Капелюх3

Жінка принагідно щиро подякувала усім, хто підключився до реалізації проєкту: «Дякую, дякую, дякую!!! За залишені мені щасливі миті. За нові знайомства, приємні несподіванки, за ці незабутні хвилини, коли чужі люди стають ріднішими, знайомі - друзями. За кожну філіжанку кави чи склянку соку і за шалений ритм, де немає на це часу, за енергію, за зовнішню і внутрішню красу, за весь цей кайф, який я отримала від вас!».

Капелюх4
Капелюх4

Наразі вона оприлюднила лише кілька світлин, але повідомила, що їх – набагато більше. Адже поширювати інформацію про проєкт будуть і самі учасниці. Ба більше, у соціальних мережах вже стартував флешмоб із хештегом #капелюшки_пасують_щасливим!

Капелюх6
Капелюх6

Капелюх7
Капелюх7

Капелюх8
Капелюх8

Капелюх9
Капелюх9

Капелюх10
Капелюх10

Фото зі сторінки Оксани Чмиленко

Вибір читачів за тиждень

Відео