Орест Сарматський

Немовля померлої хворої на COVID-19 породіллі з Нігерії родичі забрали з Тернополя на батьківщину

120171614_192549868946212_8071303399422612493_o (Copy)

Найближчі родичі нігерійки-породіллі, хворої на коронавірус, яка місяць тому померла в одній зі тернопільських лікарень, забрали додому народжене нею немовля.

Про це повідомляють в Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні, де перебувала новонароджена дитина громадянки з Нігерїі.

- 26 серпня цього року Тернопіль сколихнула страшна новина: у пологовому будинку померла 29 річна породілля, це була громадянка Нігерії, у якої діагностували COVID-19. На щастя, дитину медикам вдалося врятувати, результат тесту у неї був негативний. З пологового дитина була направлена в обласну дитячу клінічну лікарню» ТОР, де перебувала у педіатричному відділенні для недоношених дітей, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що напередодні батько, бабуся та рідні дівчинки приїхали за нею. Зі сльозами на очах вони зустріли свою кровиночку, а найближчим часом планують повернуться на батьківщину.

Головний лікар Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні

Григорій Корицький висловив щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати, а маленькій красуні побажав щасливої долі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео